팽이버섯 전
재료
:팽이버섯 1봉, 계란 2, 파 조금, 소금 약간, 후추 약간
방법
1. 계란 2개를 풀어준다.
2. 파를 조금 다지고,
팽이버섯을 3-4등분으로 썰어 계란에 섞어준다.
3. 소금, 후추로 간을 한다.
4. 한 숟갈씩 떠서 부친다.
식당에서 종종 반찬으로 보던 걸 이제야 해봤다.
진짜 간단하고 재료도 많이 필요하지 않은데 맛있다.
반찬 없을 때나 안주 필요할 때 딱!!
팽이 하나로 한 접시 나오니 가성비 갑
Ingredients
1 bag of enoki mushrooms, 2 eggs, a little bit of green onion, a little bit of salt, a little bit of pepper
Method
1. Beat in 2 eggs.
2. Mince the green onions a little, cut the enoki mushrooms into three to four pieces and mix them in the egg.
3. Season with salt and pepper.
4. Scoop a spoonful and fry it.
I just did what I often used to see as a side dish in restaurants.
It's really simple and you don't need a lot of ingredients, but it's delicious. When there are no side dishes or when you need snacks!!
It's a great cost-effectiveness to have a plate.