본문 바로가기
일상/요리

요리] 팽이버섯 전

by Señora_R 2024. 6. 16.
반응형

 

팽이버섯 전



재료

:팽이버섯 1봉, 계란 2, 파 조금, 소금 약간, 후추 약간


방법

1. 계란 2개를 풀어준다.

2. 파를 조금 다지고,
     팽이버섯을 3-4등분으로 썰어 계란에 섞어준다.

3. 소금, 후추로 간을 한다.

4. 한 숟갈씩 떠서 부친다.


식당에서 종종 반찬으로 보던 걸 이제야 해봤다.

진짜 간단하고 재료도 많이 필요하지 않은데 맛있다.
반찬 없을 때나 안주 필요할 때 딱!!

팽이 하나로 한 접시 나오니 가성비 갑




Ingredients

1 bag of enoki mushrooms, 2 eggs, a little bit of green onion, a little bit of salt, a little bit of pepper


Method

1. Beat in 2 eggs.

2. Mince the green onions a little, cut the enoki mushrooms into three to four pieces and mix them in the egg.

3. Season with salt and pepper.

4. Scoop a spoonful and fry it.


I just did what I often used to see as a side dish in restaurants.

It's really simple and you don't need a lot of ingredients, but it's delicious. When there are no side dishes or when you need snacks!!

It's a great cost-effectiveness to have a plate.

반응형

'일상 > 요리' 카테고리의 다른 글

중화새우  (0) 2020.01.18
김밥  (0) 2020.01.08
중화반점  (0) 2019.12.30
부대찌개 레시피  (0) 2019.12.25